En Güzel Yemek Tarifleri

Sitemize Hoşgeldiniz

Fırın da kuzu tandır

Ana Sayfa » Etli yemek tarifleri » Fırın da kuzu tandır
Fırın da kuzu tandır

0 Kişinin Defterine Ekli

3290 Kişi Okumuş

Tarifi Favorilere Ekle

Pişirme Süresi : 120

MALZEMELER
1 adet kuzu kol yağlarıyla birlik de 1 adet soğan soyup ikiye bölün 5 diş sarımsak soyun 5 adet tane karabiber 2 adet tane yenibahar 1 adet defne yaprağı 2 adet tane kaküle 3 bardak kaynak su 1 tatlı kaşığı tuz

Fırın da kuzu tandırı

Fırında kuzu tandır tarifi

Fırında kuzu tandır tarifi

1:Fırın da kuzu tandırı hazırlamak için öncelikle yapmamız gereken Kenar kısmı 10 cm yükseklik deki bir fırın kabına fazla yağını temizlediğimiz kuzu kollarını yıkayıp derin bir fırın tepsisine koyun fırın da kuzu tandırın kurumaması için kenarı yüksek tepsiye koymanız önemli üzerine temizlediğiniz soğan sarımsak baharatları tuz 3 bardak kaynak suyu ekleyip üzerini kabakla veya folyo kağıtla kapatın.
:
2: Önceden fırını 160 derece ısıttığınız fırın da 1 saat pişirin fırın dan kuzu tandırı çıkarın etin altındaki etin suyun dan kepçeyle alıp etin üzerine gezdirin her yerine suyun değmesine dikkat edin üzerini tekrar kapatıp 1 saat daha fırın da kuzu tandırı pişirin.
:
3: fırın daki kuzu tandırın piştiğini kontrol edin eğer tandır pişmiş et lime lime dağılıyorsa tandırımız pişmiştir eğer dağılmıyorsa kuzu tandırı biraz daha pişirin. kuzu tandırı Pişirip fırından çıkarın.
:
4: kuzu tandırın yanına güzel Bir pilav hazırlayın etinizi pilavla servis edin yanın da kuru kekik bul biber ve etin suyuyla birlik de servis edin.Afiyet olsun.

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları
avatar
Patatesli incik- patatesli incik tarifi-kuzu incik tarifi,kuzu yeme…
23 Nisan 2015 - 00:48

[…] tuzunu kontrol etip servis edin AFİYET OLSUN. FARKLI TARİFLERİ DE İNCELEYEBİLİRSİNİZKUZU TANDIR FIRINDA KUZU BUTSEBZELİ KUZU İNCİKKOLAY KUZU TANDIR NASIL YAPILIRSAFRANLI PİLAVLI KUZU […]

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler

01Pandispanya tarifi

Pandispanya tarifiChef Reşit TOZ

02Karidesli kinoa salatası

Karidesli kinoa salatasıChef Reşit TOZ

03Acılı ezme tarifi

Acılı ezme tarifiChef Reşit TOZ

SAYFALAR

KATEGORİLER

...

Tüm Hakları Saklıdır - 2020